Keisinger ház

More
13 years 3 months ago #3668 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Jaj de jó hogy látlak!" ugrik a nyakadba körülbelül úgy, mintha nagyon régi ismer?söd lenne és vagy ezer éve nem látott volna. A dolog természetesen er?sen meglep, hisz ennyire jó viszonyban azért nem voltatok, elugrani viszont nem mersz el?le, ugyanis ha hasmánt landol a ház el?tti pocsolyában, akkor már tényleg kezdhetsz aggódni a csápos rettenet miatt. Így ugyan más miatt kell majd aggódnod, fut át az agyadon, de ha ez a biznisz kijut, akkor amiatt se kell majd aggódnod, ugyanis akkor kijut, hogy Otto gyakorlatilag a segítségeddel tudta megszívatni Erikát. Rájössz, hogy most vagy igazán meredek helyzetben.

-"Gondolom a könyvek még rémlenek... Hát nem is olyan régen Keisinger professzor küldött egy levelet a nagyanyámnak. El tudod képzelni, hogy ki volt kelve magából..." magyarázza. Szerencsére Erika már a nagy ölelkezésnél lelépett, így ebb?l kimaradt, legalábbis reméled. Mert ha bármelyik ?rszelleme besúg, akkor neked bizony reszeltek Erika ügyben.

-"Igazából f?leg akkor akadt ki szegény, amikor elolvasta a német részeket is." magyarázza. "Abban mondjuk nem tudom mi volt, mert egy szót se értek németül, viszont nemrég, ahogy a polcokat rendezgettem, amikor odaértem ahhoz a formalinos üveghez, láttam, hogy nincs benne az az izé." meséli neked. Legalább ? csak aggódott, nem úgy, mint Kathy, aki párszor már bepróbálkozott, ami kimondottan jó hír.

-"El tudod képzelni, hogy hogy megijedtem. Rákérdezni nem mertem ugyan, de megkerestettelek az egyik elementálommal. Már ameddig követni lehetett téged, mert ide nem tudott bejutni. Ugyan a hírekben nem voltál benne, de még az Inside Viewben sem, de abban csak összedarabolt hullák vannak meg kiömlött belek, szóval abból tényleg föl se ismerhettelek volna." vág egy undorgó fintort. Ezek szerint valami helyi horror-szennylapot nézett meg. "Sz?ke..." teszed hozzá gondolatban.

-"Szóval azt hittem bajban vagy, mert az az izé elég veszélyes dolog és alattomos is, meg szerintem elég csúnya munkát tudna végezni. Olyat ami az Inside Viewben van. Szerencsére akkor nem titeket szemelt ki magának a nagyanyám. A professzorral viszont nyíltan ? sem akar tengelyt akasztani. A boltból is jogi alapon tudta csak kitenni."

-"A lényeg, hogy megvagytok és semmi baj nem történt. Bocs, hogy ilyenkor zavarlak titeket, de nagyon aggódtam..."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3671 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Na várj, a nagyanyád utánam eresztette azt az izét? Mi történik, ha elkap? Á mindegy, inkább nem akarom tudni. Köszi szépen, hogy szóltál. Ide úgysem jut be, ezt a helyet vagy egy tucat lény védi. Ne haragudj, de itt a helyzet kicsit egyébként is z?rös, most el kell, hogy küldjelek. Légyszíves üzenj nekem, ha van új felemény a dologgal kapcsolatban.
Majd itt megadok neki valamilyen digitális, közhasználatban lev? elérhet?séget.

- Ne haragudj, tényleg rohannom kell. Köszi mégegyszer. Szia.
Finoman, udvariasan kitessékeltem a lányt, majd gondolkodom mi legyen. Otto veszélyben lehet, de ha most felrohanok hozzá, Erika gyanút fog. Már így is necces a helyzet. Majd valahogy üzenek Ottonak, csak még nem tudom, hogy hogyan. Ellenben vissza kell mennem Erikához, hogy ne legyen gond. Mit csináljak most.... Tudom már, kell valami, ami segít rendezni a gondolataim és kevésbé barna és undi, mint az a szörny. Na amint lehet, elkészítem a f?zetet megint. Már tudom is, hogy hogyan tálalom Erikánál. Szóval vissza hozzá.
- Már itt is vagyok. Szóval épp ott tartottunk, hogy kitaláljuk milyen filmet nézünk meg. Ja igen, még miel?tt bárki bármit gondolna, Millicent egy nem túl szívesen látott régi ismer?s, el is küldtem gyorsan. Valahogy mindig megtalál. Szerintem keressünk egy igazi pihentet? klasszikust a 2050-es évekb?l. Jössz?

Majd a film után, mikor már Erika belealudt, megírom az egészet Ottonak üzenetben a Matrixban. "Vigyázz magadra, a banya ránk eresztett valami exonóm lényt, nagy, nyálkás, barna és csápjai vannak, állítólag gyilkos természet?. Ne menj ki a házból egy darabig megfelel? védelem nélkül. Próbáld meg fateroddal elintézni, hogy ne kelljen ebbe belehalnunk."
Majd átsomfordálok Ottohoz. Erika valószín?leg megébred a mocorgásra, de akkor csak WC-re megyek ki.
Ottonál kopogok és imádkozom, hogy ne Azumi nyisson ajtót. Ha nem így van, Ottonak odasúgom, hogy azonnal nézze meg az üzeneteit a matrixban. Majd elmegyek WC-re és irány vissza a szobámba Erika mellé. A beültetésemnek hála valószín?leg el?bb ébredek, mint ?, akkor reggel szeretném elkészíteni a lötyit egy üres szobában, vagy a lakás egy olyan pontján, ahol ezt nyugodtan megtehetem.

More
13 years 3 months ago #3677 by Nyarlathotep
-"De nem úgy gondoltam... Mármint biztosan nem eresztette utánatok azt a valamit, mert most ott van az üvegben, de el?tte nem volt. Pont ezt akartam megtudni, hogy nem nálatok járt-e, viszont onnan bentr?l még hívni se tudtam. Ha titeket szemelt ki, akkor már nem volnátok itt. Biztosan volt olyan, aki elhagyta a házat, nem? Mondjuk ilyet még gondolni is rossz, de elég ha azzal történik valami és a kiszemelt áldozat a segítségére siet." ebben mondjuk igaza van, hisz ha valami baleset érte volna Erikát, biztos, hogy mindketten szaladtatok volna, más nem akkor amikor a professzor fölhív titeket, hogy ugorjatok be a kórházba látogatni. Emiatt például biztosan ki kellett volna lépnetek a véd?körb?l és akkor elkaphatott volna.

[OOC: és akkor most írhatod újra az egészet mert félreértetted, kivéve ha a te mint játékos azt akartad szándékosan, hogy a karaktered félre értse, de akkor inkább privát üzenetben írd meg én meg ezt javítom majd]

Csapat riadó!

More
13 years 3 months ago #3737 by danka90
[OOC: igaz, ténylegfélreértettem, na akkor el?lr?l a beszélgetést?l]
- Hát szerencsére nem járt erre. Remélem nem is fog... Mi jól vagyunk, viszont nem tudom mi történhetett. Nem szoktátok azt az izét kiengedni sétálni, vagy hasonló? Csak akkor megy el onnan, ha küldik? Mert ha ez így van, hamarosan úgyis kiderül merre járt, benne lesz a hírekben. Szerintem a legjobb az lenne, ha hazamennél és megkérdeznéd a nagyanyád. De köszi, hogy szóltál.

Ami azt illeti hátborzongató, hogy csak így rá lehet szabadítani valakire ilyen dolgokat. Óvatosan kellene packáznom a varázslókkal még akkor is, ha a ház varázslói a segítségemre vannak. Legközelebb jobb lesz gondolkodni...
Miután Millicent elmegy, megyek vissza Erikához:
- Már itt is vagyok. Szóval épp ott tartottunk, hogy kitaláljuk milyen filmet nézünk meg. Ja igen, még miel?tt bárki bármit gondolna, Millicent egy nem túl szívesen látott régi ismer?s, el is küldtem gyorsan. Valahogy mindig megtalál. Szerintem keressünk egy igazi pihentet? klasszikust a 2050-es évekb?l. Jössz?

A ma esti terv, hogy egymás karjaiban belealszunk a filmbe a fárasztó nap után.

More
13 years 2 months ago #4093 by Nyarlathotep
-"Hát ett?l féltem... Öreganyám ki fog csinálni, ha az az izé... exonóm... elszabadul valamerre. Ha látod, szólj már légyszíves. Fene tudja mire lehet képes. Ha viszont hirtelen áramszünet volna mindenképpen szólj. Nálatok az úgyse a vihar miatt lesz. Egyébként annyira nem veszélyes, csak a környékén mindenb?l kifogy az áram. Szerintem azzal táplálkozik vagy merít bel?le energiát valahogy. Arra van, hogy ha megint berontana egy olyan kiberdolgokkal telipakolt rabló, akkor megbénítsa. Él?t viszont eddig nem láttam, hogy bántott volna. Szerintem azokkal nem tud mit kezdeni, leszámítva egy er?s villámcsapást, de az neki nagyobb veszteség, mint az a semmi amit nyer vele. Mindenestre köszi és mégegyszer bocs, hogy zavartalak." köszön el Millicent, de a bizonytalan hangnemb?l arra következtetsz, hogy igazából ? sincs teljesen meggy?z?dve arról, hogy az az izé tényleg teljesen veszélytelen. Most kezdesz csak igazán örülni annak, hogy ott laksz ahol, oda ugyanis nem fog semmi sem bemenni, hacsak nem rendelkezik egy tüzérségi ágyú mágikus megfelel?jével, de ha azt használni kezdi, akkor meg az "öreg vámpírral" kell majd szembe néznie meg ha jól sejted egy sereg elementállal meg szellemmel meg ki tudja mivel. Most már kimondottan örülsz annak, hogy egy vígjátékot akartatok megnézni, ha ugyanis valami komolyabbat akartatok volna az úgy hatott volna, mint egy kemény horrorfilm.

Szerencsére a Keisinger család eléggé el van engedve anyagilag, így a régi kedvenceid is megtalálod, meg még számtalan másikat, így vagy háromnegyed óráig azt találgatjátok, hogy olyat nézzetek-e meg, amit már láttatok, vagy valami régi-újat, és utána még választanotok is kell. Bármennyire is sikerül egy tényleg humoros romantikus vígjátékot kiválasztani igazából az egész film alatt gyakorlatilag az álmossággal kell küzdenetek, illetve neked nem, de Erikának kimondottan. Neked meg aludnod sem kellene, de ha most nem küzdöd magad álomba, akkor semmi sem fog kizökkenteni ebb?l a matekos gondolatmenetb?l, márpedig az mind a tanárnak, mind a diáknak szükséges a módszer szerint, legalábbis ezzel magyarázod azt, amir?l tudod, hogy amúgy csak arról szól, hogy Erika mellett szívesen alszol még úgy is, hogy igazából tényleg nem történik semmi. Most pedig már tényleg szívesen, tudva hogy a tanfolyam a végéhez közeledik.

Most végre van egy kis id?d meditálni a közelmúlt eseményein, Kathyn, a teán, és a professzoron, aminek a végén arra a következtetésre jutsz, hogy Kathy a tea és a professzor miatt egy puskaporos hordón ül, vagy épp maga a puskaporos hordó. Ennek a kapcsán meg persze Otto és Azumi dolga is beugrik, illetve beúszik az elmédbe félálomban és persze ez megint a professzorhoz visz vissza, aki ha jól sejted nemigazán nézheti jó szemmel a hölgyet. A saját helyzetedr?l pedig még szót se ejtettél, ami ráadásul megint egy cifra dolog. Ekkor kanyarodsz vissza megint a teára, ugyanis nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mire lehet az az izé képes. Kathy tanulni akart és most gyakorlatilag úgy tanul, mint a gép. Te viszont többet akartál Erikával lenni és mit ad az Isten? Valaki meghal, ami miatt Erikának nincs kedve kimenni és valami furcsa ötlett?l vezérelve pont nálad keres menedéket... Igaz, hogy nincs olyan, hogy valami ingyen legyen, de amikor az árat sem közlik... Eddig jutsz amikor végre sikerül 3/4 álomba merülni, vagyis inkább álomtalannak ígérkez? kómába zuhanni. Teával kicsit könnyebb volt, gondolod még utoljára a filmszakadás el?tt egy fél gondolattal.

Reggel igen korán sikerül fölébredni, ez valószín?leg annak is köszönhet?, hogy aludni sem volt túl sok kedved, de igényed sem volt rá. Most viszont az egyik helyi kisebb hírcsatorna reggeli híreit látod, természetesen németül feliratozva, amiben épp arról van szó, hogy egy egész blokkot sugárzott be az a terroristagyanús egyetemista, akire a rend?rség már egy ideje vadászott. Egy nagyon rövid, pár másodperces fölvételt közölnek, ahol látszik, ahogy hullazsákkal bélelt kosárban viszik ki az áldozat maradványait egy épületb?l, amib?l több egyenletes vékony folyamban csordogál a vér. A bemondó itt viszont elnézést kér, és arra hívatkozzik, hogy a rend?rség lelövöldözte a kameráikat. Még egy képet is közölnek az adott eszközr?l, illetve annak füstölg? összeolvadt romjairól, amihez hasonlót viszont te magad is láttál már, csak akkor az nem repül? távirányítású robot volt, hanem hangszer és egy punkbandáé volt valamikor,, addig, amíg Erika ki nem sütötte a Keisinger családra oly jellemz? villámcsapással. Vagy ez volt az a bizonyos izé amit Millicent keres?

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4096 by danka90
Érdekes, erre biztos nem képes a szer, jó hatása van, de befolyásolni a jöv?t mégsem tudhatja. Segít tanulni, felpörget, de ez mégiscsak túlzás lenne. Nem tudom, hogy Kathy mennyire sodorja magát veszélybe, de ? mégiscsak jobban ért hozzá, bizonyára nem akarna életveszélyes állapotba kerülni akkor sem, ha a matek vizsga múlik rajta. Meg különben is, rákérdeztem a boltban a füves srácnál. Bár jó kérdés, hogy ? mennyire megbízható info forrás. A lényeg, hogy nekem is segített a szer, Kathynek is segített, nem gondolnám rossznak. Bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban mostmár. Majd meglátjuk...

Érdekes b?ntény, de ha megvan a tettes, akkor bizonyára nem az az izé csinálta. Mondjuk a kamerát esetleg megsüthette, ha árammal táplálkozik. Na ezzel kapcsolatban majd még figyelem a híreket. Viszont csodálkozom, hogy a mi ragadozónkról még semmi hír. Hogy t?nhetett el egy ekkora valami a városban. Tuti, hogy paraállat. Na mindegy, ideje nekikezdeni a mai napnak is. Sok még a feladat.

- Jó reggelt, kipihented magad? Gyors készül?dés és kezdünk is neki a mai kemény etapnak. Hosszú volt a tegnap, ráadásul a mai sem lesz rövidebb, szóval én megyek is fürdeni. Nemsokára lent leszek, gyere te is hamarosan. - mosolygok rá Erikára, majd irány készül?dni.

Time to create page: 0.199 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.